Kule vinç belgesi

Kule vinç belgesi mesleği yapan veya yapmak isteyenlerin alması zorunlu kule vinç operatör belgesi dir Kursumuz İstanbul Avrupa yakası ve Anadolu yakasına hitap etmekte olup Güngören Olcay İş Makineleri Operatörlük kursu ve kule vinç kursu dur

Her Ayın sonuna kadar kayıtlarımız devam ediyor

2020 Yılında Kule vinç ehliyeti operatör belgesi alacak olan operatör adayları ne kadar ücret ödeyecekler, Kule vinç ehliyeti ücreti ne kadar, Kule vinç kursu fiyatları için arayabilirsiniz.

Kule vinç Ehliyeti almak için ..

  • Öncelikle Olcay Ä°ÅŸ Makineleri Kursu gibi Milli EÄŸitim den yetkili kursa baÅŸvuru yapmanız gerekiyor.
  • Kayıt için gerekli olan evraklarınızı hazırlayıp Olcay Ä°ÅŸ Makineleri kursuna baÅŸvuru yapmanız lazım. Kule vinç ehliyeti için Gerekli evraklar
  • Gerekli olan teorik ve uygulamalı Kule vinç eÄŸitimi almanız gerekiyor
  • Kule vinç eÄŸitimi aldıktan sonra yazılı ve uygulamalı sınava girilecek olup baÅŸarılı olduktan sonra Kule vinç sertifikası hazırlanıp tarafınıza teslim edilecektir.

Kule Vinç Belgesi Almak için gereken şartlar

1- 2 Adet Fotoğraf

2- Diploma Fotokopisi Noter Tasdikli veya Asıl Belge; DÄ°PLOMA,TASDÄ°KNAME,GEÇİCÄ° MEZUNÄ°YET BELGESÄ°,ÖĞRENÄ°M KAYIP BELGESÄ° NOTER TASTÄ°KLÄ° veya Asıl Belge ,AÇIK LÄ°SE veya ÃœNÄ°VERSÄ°TE’ de okuyanlar ÖĞRENCÄ° BELGESÄ° almalıdır. En az  Ä°lkokul diploması olan adaylar kurslara kayıt olabilir.

3- Sabıka Kaydı (Verileceği kurum kısmına EHLİYET için yazılması gerekmektedir.) E-Devlet internet sitesinden ,Adliyeden veya Kaymakamlıktan

4- Sağlık Raporu; Ehliyet için Sürücü Olur sağlık raporu Aile hekimlerinden, özel hastanelerden veya anlaşmalı olduğumuz klinikten

5- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

ÖRNEK BELGE

kule vinç belgesi, kule vinç sertifikası, kule vinç lisansı, kule vinç ehliyeti, kule vinç operatör belgesi

Olcay İş Makineleri Kule vinç kursu irtibatı

KURS ÃœCRETÄ° HARÄ°CÄ°NDE BAÅžKA BÄ°R ÃœCRET TALEP EDÄ°LMEZ.
İŞ MAKİNESİ KULLANMA EĞİTİMLERİ İÇİN HARİÇTEN PARA TALEP EDİLMEZ.

Kursumuzu Arayıp Bilgi Alabilirsiniz.

kule vinç sınavı, kule vinç ehliyeti sınavları, kule vinç sınavı nasıl yapılır

TEL: 0505 697 38 05

kule vinç operatörü kursu istanbul anadolu, kule vinç operatörü kursu istanbul, kule vinç kursu

Kule vinç, genellikle ÅŸantiyelerde sabit ya da hareketli (genellikle sabit) bir taşıyıcı üzerinde ağır yüklerin yatayda ve düşeyde taşınmasını saÄŸlayan çelik sektöründeki bir makinedir.

Kule gibi yükselen bir gövdesi olduğundan bu şekilde isimlendirilmiştir. Gövde bölümü dışında BOM adı verilen ağırlık taşıyan kolu vardır. Bu kolu dengelemek için bomun arka ucunda denge taşları vardır.

Kule vinçlerin birçok tipi vardır. Kendi başlarına ayakta durabildikleri gibi bina yükseldikçe onunla beraber yükselirler. Yapıya çeşitli aralıklarla atılan bağlantı ankrajlarıyla sabitlenirler.

Kule vinçler yükseltilmek istendiğinde orta kısımlarında bulunan ekleme bölümünün vinci ortadan ayırıp yükseltir, bu oluşan yeni boşluğa vinç dışarıdan gelen ek parçayı kaldırıp yanaştırır.

Yanaşan parça içe alınıp monte edilir ve bağlanır. Kule vinçleri, kule vinç operatörleri yönetir. Gövde ile bomun kesiştiği yerde bulunan kabinde çalışırlar.

kule vinç operatörü kursu ücretleri, kule vinç operatörü kursu, kule vinç operatörü olmak istiyorum
kule vinç ehliyeti, kule vinç belgesi fiyatları, kule vinç operatörü belgesi fiyatları
kule vinç eğitimi, kule vinç kursu fiyatları, kule vinç operatörü kursu, kule vinç sınav tarihleri
kule vinç eğitimi, kule vinç eğitimleri, kule vinç kursu

Kule Vinçleri kullanma yetkisi olan yani kule vinç operatörlük belgesi olan operatörlerin kullanması gerekmektedir..

Kule Vinç ehliyeti operatörlük belgesi sınav süreci.
Kule Vinç sınavı  Güngören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün belirlemiş olduğu okulda teorik sınavı yapılacak olup aynı gün yazılı sınavdan başarılı olan adaylarımız Arnavutköy İlçesi Çilingir Köyünde bulunan iş makineleri uygulama alanımıza götürerek uygulama sınavımız yapılacaktır.
Yazılı sınav başlama saati :  10:00 ( Ancak kursta toplanma saatimiz 9 dir  )
Uygulama Sınavı başlama saati  : 12:00
Kule vinç Operatörlük belgesi yazılı sınavında 25 tane soru sorulacak olup başarılı olabilmek için en az 18 net alıp 70 puan alan aday başarılı sayılacaktır.

Kulevinç Operatörlük belgeleri uygulama sınavında ise kule vinç belgesi alacak olanlar kursumuza ait Arcomet marka kule vinç ile uygulama sınavına gireceklerdir.

Sınav ertesi baÅŸarılı olan adayların Operatörlük belgeleri düzenlenip ilçe Milli EÄŸitim Müdürlüğüne teslim edilir ve Kulevinç Operatörlük belgeleri tarafımıza geldiÄŸinde tarafınıza bilgi verilip alınması saÄŸlanır.
Operatörlük belgesi kazananlara aşağıda örnekleri bulunan Milli Eğitimden Onaylı belgeler teslim edilir..

Kule Vinç belgesi sınavlarına hazırlık için online deneme sınavları

Kule Vinç Belgesi Online Sınav Soruları 1

Kule Vinç Belgesi Online Sınav Soruları 2

Kule Vinç Belgesi Online Sınav Soruları 3

Kule Vinç Belgesi Online Sınav Soruları 4

Kule Vinç Belgesi Online Sınav Soruları 5

Kule vinç sınavına girecek adaylarımızın Eğitimi

Kule vinç belgesi” hakkında 2 yorum

  1. meraba ben sakarya üniversitesi bilgisayar öğretmenliği bölümü okuyan bir öğrenciyim son senem ünide ama ben kule vinç operatör ehliyeti almak istiyorum nerden başvurucamı bilmiyorum herangi bir kursunu bulamadım , kaç ayda alınır ve üçreti hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum beni bu konuda aydınlatırsanız çok memnun olurum telefon numaram 0534 828 23 38

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir